About

This is a comedy podcast hosted by Jakob Burrows and Anders Backlund. We dig out absurd and amazing things from hidden corners of the internet and take apart our favourite (and least favourite) TV-shows and movies.

Other Things

Subscribe

SWE & ENG RSS
SWE & ENG ITUNES

ENGLISH RSS
ENGLISH ITUNES

SWEET ADS

Episodes

#4 - Den Objudna Gästen


Avsnittets namn har en MASSA dubbelmeningar - dels så snackar vi om inspelningen en kortfilm som heter "Den Objudna Gästen", och dels så ersätts Calle i det här avsnittet av Hannes Knutsson, en fin filur som en gång i tiden (ett år sedan) gick i samma klass som Dennis och Jakob. Visserligen bjöd vi in honom. Men… Ja, okej, inte så jättemånga dubbelmeningar kanske.

  • ÖGON: Dennis pratar om sin laserdrivna ögonoperation och Jakob försöker köpa ett öga från Anders till en "vetenskaplig undersökning".
  • FILMINSPELNING: Alla utom Anders har jobbat dygnet runt på inspelningen de senaste fyra dagarna, så vi pratar lite om Dennis inspelningsledar-ångest och Jakobs existensiella regi-kris.
  • UTVECKLING AV TV-SPEL: Anders och Dennis vill ha en dräkt som får dem att känna allt som händer i TV-spelet på riktigt, medan Jakob och Hannes är nöjda så länge de slipper röra på sig.
  • SKOTTLAND ÄR SKÅNE UPP OCH NER: Genom historien har Anders alltid hejat på de som blir förtryckta, så som Skottarna, Amerikanerna, och Space Marines.
  • LYSSNAR-RESPONS (ELLER?): Vi svarar på några kommentarer, och diskuterar konstig spam.
  • SÅ SÄMST ATT DET ÄR BÄST: Hemvärnet.

Länkar: Se Jakobs Mashup-Framträdande Här, 2 Eyes 2 Ears, Från filminspelningen, En serie om TV-serien Merlin PS: Sedan vi spelade in det här har Hannes sexiga Super Mario animation blåst upp ordentligt på youtube och fått nästan en halv miljon views på någon vecka. Jag är inte avundsjuk. /Jakob

Uploaded: November 15, 2011