About

This is a comedy podcast hosted by Jakob Burrows and Anders Backlund. We dig out absurd and amazing things from hidden corners of the internet and take apart our favourite (and least favourite) TV-shows and movies.

Other Things

Subscribe

SWE & ENG RSS
SWE & ENG ITUNES

ENGLISH RSS
ENGLISH ITUNES

SWEET ADS

Episodes

#11 - Den Slumrande ÄlgenNandeska?? What's this?? VAD! ÄR! DETTA?! Hallå Där är tillbaka med ett nytt format och ett rykande färskt avsnitt. Holy crap! Vad utgörs detta nya format av? Jo, Jakob och Anders sätter sig helt enkelt ned vid mikrofonerna, i olika ändar av landet, och diskuterar vad fan dom vill i en timme. Briljant! Vi utlovar hutlösa mängder Jakob-Pretention och Anders-Skratt.

  • FRILANS: Det har hänt så jävla mycket sen senast att vi inte vet vart vi ska börja. Vi har bland annat tagit examen/börjat plugga och varit på roadtrip genom hela USA.
  • IDIOTSAMHÄLLE: Vi förklarar och presenterar det ljudmässiga konstverket "Idiotsamhälle", som egentligen är ett work in progress och som i slutändan ska bli en animation.
  • HIP HOP: Jakob har gjort en rapplåt. Jo, du läste rätt, jag lovar. Alltså inte en till mashup - han har själv rappat. Lyssna och avgör själv om han är helt bäng eller har potential att spitta hot fire, som man säger!

Uploaded: September 10, 2012