#17 - Wellington VS Napoleon - Hallå Där

About

This is a comedy podcast hosted by Jakob Burrows and Anders Backlund. We dig out absurd and amazing things from hidden corners of the internet and take apart our favourite (and least favourite) TV-shows and movies.

Other Things

Subscribe

SWE & ENG RSS
SWE & ENG ITUNES

ENGLISH RSS
ENGLISH ITUNES

SWEET ADS

Episodes

#17 - Wellington VS NapoleonJag tänkte varna att vi är ganska kontroversiella i detta avsnitt, men såg att jag även gjorde det på förra avsnittet, och en massa innan det, så det är väl lika bra att anta att vi alltid är kontroversiella. Om vi någonsin tänker vara P.K. så säger jag till.

  • WELLINGTON VS NAPOLEON: Vem var bäst, Lord Wellington eller Napoleon Bonaparte? Ska man bedöma dem efter vem som har bäst namn eller utgå ifrån vem som faktiskt ägde vem vid Waterloo?
  • BÖNEUTROP PÅ FACEBOOK: Vår vän Henrik gör ett inhopp i den turbulenta facebookgruppen "Nej till böneutrop i Sverige" och en trollstrid av episka proportioner uppstår. Hör orden som får Anders att skratta så han kräks!
  • MUMS BOLLAR AV CHOKLAD OCH KOKOS ÅH VA GOTT: Eftersom vi redan har gått ner för den extrema gatan så traskar vi vidare och diskuterar ordet "negerboll".

Uploaded: October 23, 2012