#23 - I Want to Take You to a Gay Bar - Hallå Där

About

This is a comedy podcast hosted by Jakob Burrows and Anders Backlund. We dig out absurd and amazing things from hidden corners of the internet and take apart our favourite (and least favourite) TV-shows and movies.

Other Things

Subscribe

SWE & ENG RSS
SWE & ENG ITUNES

ENGLISH RSS
ENGLISH ITUNES

SWEET ADS

Episodes

#23 - I Want to Take You to a Gay BarI veckans avsnitt berättar vi om när Anders ville dra med Jakob på en gaybar och varför Jakob inte höll med om att det var en bra idé. Trots att vi är inne på 2000-talet så lyckas vi också ha en 100 % allvarlig diskussion om vad Jorden har för form.

  • AROUND THE WORLD: Efter en kort dispyt om jordens form (är den rund eller oval?) så glider vi över på när vi var på andra sidan jordklotet och Anders ville gå in på en gaybar i Texas. Jakob var emot detta.
  • BOARDWALK EMPIRE VS DOWNTON ABBEY: Två TV-serier som utspelar sig i samma tid och som båda handlar om makt och intriger. Vilken är bäst? Vad skulle hända om det slogs ihop?
  • TUMBLR: Jakob håller en föreläsning om hur interaktion i olika sociala system online verkar fungera, men det hela kan sammanfattas med 1) Jakob är rädd för tumblr och 2) Jakob vill ha en tumblr.

Uploaded: December 4, 2012