About

This is a comedy podcast hosted by Jakob Burrows and Anders Backlund. We dig out absurd and amazing things from hidden corners of the internet and take apart our favourite (and least favourite) TV-shows and movies.

Other Things

Subscribe

SWE & ENG RSS
SWE & ENG ITUNES

ENGLISH RSS
ENGLISH ITUNES

SWEET ADS

Episodes

#144 - Alla Är Troll


Här har ni då ett nytt avsnitt av vår PODD!!! Vad trevligt att ni gillar vår PODDDDDDDQHWuy3ru8r23 fsbheafwhiuaeij u38934 #hejedit

  • FICKSYSTEM: Vad har DU i fickan, kära lyssnare? Skicka in ett mail till någon och berätta, men inte oss, för vi vet fan redan vad man ska ha i sina fickor.
  • HA SÅ KUL PÅ INTERNET: Beskrivningen av SVT Edit låter som nåt rakt ur Siljans Måsar, men vi försöker i alla fall lista ut om edit.se något att ha, eller om det måhända är en popkulturell ekokammare som fyller redan jättefyllda behov på gif-filer och Game of Thrones humor.
  • JORDSKOTT: När vi ändå är inne och slirar runt på SVTs trädgård så kan vi lika gärna ha en utförlig diskussion om vad som är bra och vad som är dåligt med Jordskott. Som är en TV-serie, ifall du inte visste det. Om troll! Try to keep up!!

Uploaded: April 17, 2015